Skandinavia , joka koostuu Tanskasta, Suomesta, Ruotsista, Islannista ja Norjasta , on ainutlaatuinen kohde, joka on kokenut tullakseen todella ymmärretyksi.

Lounaiseen Suomeen tulvavaroitus – mikä on

Tanska on pienin näistä Skandinavian maista ja koti Little Mermaid yhdessä muiden satuja. Tämä maa on uskomattoman rikas historiassa. Se tarjoaa vierailijoille epätavallisen yhdistelmän vilkkaita kaupunkeja, jotka ovat täynnä moderneja rakennuksia rauhallisen maaseudun vieressä, hajallaan historiallisilla kohteilla, kuten linnoilla ja linnoilla.

Jos olet musiikin tuntija, voit varmasti nauttia yhdestä lukuisista musiikkifestivaaleilla, joita järjestetään ympäri vuoden, mukaan lukien yhä suosittu Roskilde-festivaali. Nämä musiikkifestivaalit ovat laaja valikoima musiikkia: blues, evankeliumi, klassinen, irlantilainen, rock, jazz, maa, folk ja blues. Tärkeimmät musiikkifestivaalit järjestetään joka vuosi kesäkuusta elokuuhun, minkä jälkeen syyskuussa järjestetään ylellinen Århus-festivaali, johon kuuluu perinteinen Viikinkifestivaali. Århus-festivaali on kokemus, jota ei pidä hukata, ja siinä on turnajaisia, jesters-juhlia ja runsaita ylenpalttisia perinteisiä juhlia.

Suomi, myös hieno sekoitus vuosisatoja vanhaa kulttuuria ja modernia muotoilua, on täynnä kiehtovia kaupunkeja, jotka ovat hajallaan ympäri maaseutua. Matkusta Helsingin ulkopuolella tutustumaan Lapin erämaahan tai henkeäsalpaavien järvien itään. Jopa puolentoista tunnin päässä Helsingistä löydät itsesi kauniista Iittalasta, jossa on maailman upeimmat lasimallit. Tämä alue on täynnä hienoimpia laadukkaita lasi-puhaltaa sekä monia hienoja lasinäyttelyitä paikallisten taiteilijoiden.

Kaupunkilaisten ääni Helsingin kantakaupungin

Kun vierailet Suomessa, sinun tarvitsee vain kokea rentouttava, mutta innostava perinteinen sauna. Löydät nämä osa useimpien Skandinavian ylellisyyttä matkat.

Usko tai älä, Ruotsi on paljon enemmän tarjottavaa kuin Ikea ja ABBA. Göteborgin klassinen kaupunki on ehdottomasti vierailun arvoinen sen ylellinen muotoilu, ostokset ja Göteborgin ooppera. Vaikka et nauttisi oopperanäytöstä, moderni, näkyvä Göteborgin oopperarakennus itsessään on tutustumisen arvoinen. Sen sijaan Malmössä, vain 20 minuutin päässä Tanskan Kööpenhaminasta, on enemmän mannermaista tunnelmaa. Tämä on ihanteellinen alue rentoutua viiden tähden lomakeskuksessa, josta on näkymät kosmopoliittiselle merenrannalle. Vaikka tällä alueella on tarjolla monia aktiviteetteja, se on myös ihanteellinen paikka päästä pois ja rentoutua, siemaillen cappuccinoa tai lasillista hienoa viiniä katsellen paikallisia kalastusaluksia.

Islanti on tunnettu puhtaista kaupungeistaan ja ystävällisistä paikallisistaan sekä sen luonnosta, taiteesta, festivaaleista ja muodista. Jos haluat kokea skandinaavisen kokemuksen, täällä voit kävellä jäätiköllä tai mennä valaiden katseluun ja seurata sitä nauttimalla palkittua gourmet-ruokaa. Design-muotitalojen joukossa on myös erilaisia gallerioita ja museoita.

Olennainen osa ylellistä skandinaavista lomaa on rentoutua yhdessä Islannin monista ulkolämpöaltaista.

Pohjoispäässä Skandinaviassa on Norja, jossa sää on yllättävän lievä, kun otetaan huomioon sen läheisyys Pohjoisnavalle. Täällä voit tutustua Norjan kuuluisien taiteilijoiden historiaan, tutustua runsaisiin vuonoihin, kokea koiravaljakkoajelua – tai vain katsella koiravaljakkoajelua sivussa.

Jos olet koskaan ajatellut, että ylellisyyttä loma ei sisällä junamatkoja, mieti uudelleen! Junamatka Norjan Bergenin ja Oslon välillä on varsin hämmästyttävä, ja sitä on kuvattu kaikkialla maailmassa mukavimmaksi ja kauniiksi junaajeluksi. Sinut otetaan korkealla läpi joitakin lumoava Skandinavian erämaa, joka varmasti jättää sinut menetetty sanoja.

Yhdessä valitsemasi 5 tähden skandinaavisen hotellin kanssa, ja alueella on monia erinomaisia mökkejä, jotka sopivat ihanteellisesti ylelliseen häämatkaan. Mitä tulee siihen, mikä viidestä Skandinavian maasta olisi parasta vierailla – niillä jokaisella on jotain yksilöllistä tarjottavaa. On syytä antaa tarpeeksi aikaa vierailla jokaisessa näistä skandinaavisista kaunottaret – et tule katumaan sitä!